Αρχική

παρέχουμε τα προϊόντα μας

σε ανταγωνιστικές τιμές

χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα!

ΕταιρείαΔείγματα

παρέχουμε τα προϊόντα μας

σε ανταγωνιστικές τιμές

χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα!

ΥπηρεσίεςΠροϊόντα

Χαρτοπετσέτες – Σκηνίτου Μαρία & Σια Ο.Ε.


Η εταιρεία μας Σκηνίτου Μαρία & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο της τυπωμένης χαρτοπετσέτας, με πολυετή εμπειρία από το 2006. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε χαρτοπετσέτες υψηλής ποιότητας όλων των διαστάσεων και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες Χαρτοποιίας, όπως Πατραϊκή Χαρτοποιία (Elite) & Χαρτοποιία Κομοτηνής (Elina), οι οποίες μας προμηθεύουν τον κύριο όγκο χαρτιού. Τα χρωματιστά μας χατιά προέρχονται κυρίως από εργοστάσια της Σουηδίας.
Τυπωμένη Χαρτοπετσέτα στη τιμή της απλής, με εγγυημένη ποιότητα! Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι, να παρέχουμε τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση και γρήγορη παράδοση των πελατών μας με χαρτοπετσέτες άριστης ποιότητας και εκτύπωσης, με ζωντανά χρώματα, όχι κακοτυπωμένες και στραβοδιπλωμένες.
Τους πελάτες μας αποτελούν κυρίως καταστήματα στο χώρο της εστίασης , εστιατόρια, ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, μεζεδοπωλεία, delivery, fastfood, ταχυφαγεία, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και catering.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Συμπληρώστε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο …

Ναι, ενδιαφέρομαι!

Δείγματα Δουλειάς

Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 20
Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 08
Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 27
Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 14
Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 23
Δείγμα Τυπωμένης Χαρτοπετσέτας 12